Továbbra is veretlen a felkészülés alatt a váci futballcsapat

Egy hét alatt két edzőmérkőzést is sikerrel vett a Vác FC gárdája a téli felkészülés során.

A nagy „tavaszi hadjáratra” (felzárkózásra) készülő Duna-partiak három mérkőzésen hibátlanok voltak az utóbbi hetekben. Csank János gárdája kétszer is idegenben bizonyíthatott, hogy hol tart a felkészülésben.

Az újpestiek második csapatát is legyőzték a váciak

Múlt hétvégén az NB III Keleti-csoportjában szereplő Újpest FC II otthonába, a budapesti Tábor utcai sporttelepre látogattak a váciak. A szombat délelőtti mérkőzés első félidejében Tóth Milán góljával vezettek a Duna-partiak. A fordulást követően két az U-19-es csapatból kiemelt tehetséges labdarúgónak, Konkoly Leonnak és Cs. Nagy Mártonnak is lehetőséget adott Csank mester. A Csapat pedig egy újpesti öngólt követően gyorsan kétgólos előnyre tett szert. Bár szépítettek a lila-fehérek, de egyenlítésre már nem futotta az erejükből, így a Vác nyerte a felkészülési összecsapást.

Újpest FC II–Vác FC 1–2 (0–1)

Gyöngyösön is két gólt szerzett a Vác

Ezen a héten, szerdán kora este folytatódott az edzőmérkőzések sora, ekkor idegenben, Gyöngyösön a helyi Heves megye első osztályban szereplő Gyöngyös AK vendégei voltak a Duna-partiak. Itt a gól nélküli első félidőt követően ismét Tóth Milán, majd Balga Balázs volt eredményes, ami ismét váci győzelmet eredményezett.

A felkészülés során a Budaörs elleni bravúr győzelmet újabb sikerek követték a héten a Vác szempontjából. Bár az edzőmérkőzéseken általában az eredmény másodlagos, azért nagyon sok biztató jel mellett látható, hogy stabilitásra törekszik a Csank-csapat a tavaszi szezonra való felkészülés során. Folytatás Kecskeméten a helyi együttes ellen hétvégén.

Gyöngyösi AK–Vác FC 0–2 (0–0)

Képen az újpesti Tábor utcában található focipálya.

Hozzászólás
Előző cikkElhajtott a helyszínről az M2-esen balesetet okozó kamion
Következő cikkMódosul a vonatok menetrendje a hétvégén