Távozik Halasi Péter, a Vác FC alapembere

A labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Duna-parti együttes 31 éves kapusa, Halasi Péter a másodosztályban szereplő Tiszakécske LC csapatához igazol.

Ezt a váci együttes hivatalos honlapján jelentette be, hogy a „ tiszteletbeli „ vácinak tekinthető játékos és az egyesület útjai különválnak a tavaszi szezontól.

Halasi 5 és fél évvel ezelőtt érkezett a Soproni VSE-től, évekig az NB II-ben szerepelt a Duna-parti gárdával, majd az NB III-at is megjárta, ahol eddig szerepelt a csapatával. Az eltelt időszakban 113 alkalommal a másodosztályban, majd 57 alkalommal a harmadosztályban lépett pályára, illetve hat magyar kupa találkozón is a Vác mezét viselte.

A tiszakécskeiek komoly szándékait mutatja, hogy a hálóőrt kivásárolták a váci szerződéséből annak lejárta előtt, és hosszú távra terveznek a rutinos kapussal. Halasi Péternek ez nagy lehetőség a pályafutásában, hiszen újra a másodosztályban védhet tavasztól.

Annak ellenére, hogy nem saját nevelésű játékosa volt a váciaknak, sok időt töltött el az együttesben és jó szívvel válnak el az útjaik egymástól. Nehéz feladatnak ígérkezik, de a vezetőség már elkezdett gondoskodni az alapembernek számító kapuvédő pótlásáról.

Fotó: Vác FC

Hozzászólás
Előző cikkVonatgázolás történt Csörögnél
Következő cikkOltási nap lesz Kisnémediben