Mintegy 83 millió forint rendkívüli támogatást kapott Nagymaros

Az év végére igazán jó hír érkezett: rendkívüli, közel 83 millió forintos címzett állami támogatást kapott Nagymaros – jelentette be közösségi oldalán Heinczinger Balázs polgármester.

Ismertette, hogy a pénzből három területen tud a település nagy lépést tenni előre. Lépésről lépésre megújul a város művelődési háza. Januárban kezdik a mosdó teljes felújítását, a mostani állami támogatásból pedig lecserélik az egészségkárosító azbesztet tartalmazó tetőt.


Emellett teljesen új bútorzatot kap az egészségház. A korábbi pályázatban ez az elem nem volt benne, most viszont pótolni tudják, így teljes lesz a felújítás.


Heinczinger Balázs hozzátette, hogy a mostani, nem várt támogatás maradék részét a tornaterem építéséhez szükséges ingatlanvásárlásokhoz használják majd fel.


A polgármester úgy fogalmazott: ezúton ragadom meg az alkalmat arra, hogy megköszönjem mindenki munkáját, aki ebben az évben bármivel hozzájárult ahhoz, hogy városunk még jobb hely legyen. Köszönet ezért Rétvári Bence országgyűlési képviselőnknek!

Forrás: Heinczinger Balázs

Fotó: Jung Tímea

Hozzászólás
Előző cikkA Lendvai Károly Férfikórus lesz a Gratia Nostra Vegyeskar adventi hangversenyének vendége
Következő cikkÖsszeütközött két autó Őrbottyán és Vácrátót között