Előkelő helyen zárták az évet a váci asztaliteniszezők

A múlt hétvégén a Nyírbátort győzte le nagyon simán a Váci Reménység asztalitenisz együttese a harmadosztályban és a listavezető szerencsiek mögött a második pozícióban zárták a 2021-es évet a bajnokságban.

A minél jobb helyezés miatt fontos rangadón a párosok csatájából mindkét együttes egy-egy győzelemmel és vereséggel jött ki. A váciaknál simán nyert a Héjj Marcell, Némann Dávid duó, míg a Lovas Dániel, Galgóczi Balázs páros döntő szettben vesztett.

Az egyénik során Héjj Marcel remekelt, hiszen mind a négy ellenfelét játszmavesztés nélkül verte. Lovas Dániel három győztes meccse mellett egy vereséget szenvedett, míg Galgóczi Balázs és Némann Dávid 50%-os mérleggel zárt.

A váci együttes remek mérleggel áll kilenc fordulót követően a harmadosztályú asztalitenisz pontvadászatban. Hat győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel állnak a második helyen a Duna-partiak a listavezető Szerencs mögött.

Az idei évet tehát egy nagyszerű győzelemmel zárta a Váci Reménység az első kör végén.

A következő összecsapásra az újévben kerül sor. 2022. január 11-én a Dunakeszit fogadja az együttes. A váciak reményei szerint a csapat folytatja eddigi remek teljesítményét!

(A kép illusztráció.)

Hozzászólás
Előző cikk300 karácsonyfát ajánlott fel a rászorulók számára a Váci Egyházmegyei Karitász és Rétvári Bence
Következő cikkTévéfilm készül a váci múmiákról