Nem bírnak a Váchartyánnal

Továbbra sem tud hibázni, sőt a hétvégén is fölényes győzelmet aratott a Váchartyán KSE együttese a Pest megyei harmadosztályban, most a Gödi SE II. ellen győztek kiütéssel szombaton.

Az Északi csoport 12. fordulójában a veretlen listavezető fogadta az élmezőnybe (4.) tartozó gödieket a kora délutáni összecsapáson. Bár a találkozó kemény csatát ígért a dobogóra pályázó vendégek ellen, azért mégiscsak a veretlen Váchartyán volt a találkozó esélyese.

Laczkó Zoltán játékvezető kezdő sípszavát követően pedig újfent bebizonyosodott miért is van a házigazda gárda a tabella élén. Az első félidőben remek gólpárbaj kezdődött, a hazaiak vezettek, a vendégek pedig szinte azonnal kiegyenlítettek nyolc percet követően. A gólváltások sora nem állt meg a nagyon látványos és izgalmas első játékrészben. 3-3-as állásig tartotta a lépést a gödi csapat, de aztán az utolsó pillanatokban Demény Gábor duplázott, büntetőből talált be. Ezzel az előnnyel mehetett a szünetre a Váchartyán.

A fordulást követően megállt a góltermelés, de csak egy húsz perc erejéig. Ekkor a góllövő lista éllovasa, Krasnyánszki Martin talált be. A vezető gólt is ő szerezte a találkozón, ő is duplázott. Bár tíz perccel a lefújás előtt még egy gólra is felzárkózott a Göd, egyenlítenie már nem sikerült, a hajrában és a hosszabbításban még kettőt berámolt a listavezető és 7-4-es különbséggel nyerte meg a mérkőzést az Északi csoportban.

A Váchartyán továbbra is hét ponttal vezeti a tabellát, a hétvégén ugyancsak sikert elkönyvelő Csomád előtt. A Püspökszilágyi és a Püspökhatvan az angol magyar klasszikust idézte, gól gazdag meccsen nyertek a püspökhatvaniak 6-3-as különbséggel.

Eredmények:

Váchartyán KSE – Gödi SE II. 7-4
Csomádim KSK – Szigetgyöngye SE 6-0
Püspökhatvani SE – Püspökszilágyi SE 6-3

Hozzászólás
Előző cikkFokozottan védett ingolákat sikerült kimenteni Nagymaroson
Következő cikkAkadozhat a vízszolgáltatás több településen