Búcsúzott a kupától a Kék Duna SE női labdarúgócsapata

Hazai pályán, egy nagyon szoros és küzdelmes mérkőzésen szenvedett vereséget az előző idényben a döntőig jutó Kék Duna SE női labdarúgócsapata a Pest megyei Női kupa második fordulójában.

Bő egy héttel ezelőtt játszották a Pest megyei kupában a KÉK Duna SE- Gödöllői SK mérkőzést, amelynek a kosdi sportpálya adott otthont egy szombati késő délelőttön.

A Kék Duna SE a Lencsés Ildikó- Turi-Petrik Regina, Istvánfi Mercédesz Éva, Kenyeres Adrienn, Vastag Veronika, Varga Viktória, Veligdán Felícia, Géczi Fanni, Lichtenberger Szilvia összeállításban lépett pályára. A Gágó Gábor játékvezető által dirigált mérkőzés első félidejében egy korai találat esett, Görbe Zsófia a nyolcadik percben volt eredményes. Inkább a küzdelmes játék dominált. A szünetre egy gólos előnyben mehettek a vendégek.

A fordulást követően sem változott a játék képe, hasonlóan az első játékrészhez, nagyon kiegyenlített mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Az utolsó tíz percbe fordulva, Vastag Veronika a mérkőzés egyetlen lapját kapta a Kék Duna csapatában a 80. minutumban. Jellemző volt a sportszerű mérkőzés jellegére, hogy ez volt az egyetlen figyelmeztetés, amit ki kellett osztania Gágó Gábor játékvezetőnek.

A Gödöllő ezzel a győzelemmel jutott a kupa harmadik fordulójába, búcsúztatva ezzel a KÉK Duna SE lányait, akik az előző szezonban a döntőig jutottak.

Pest megyei Női kupa

Kék Duna SE-Gödöllői SK 0-1

Hozzászólás
Előző cikkEgyedülálló harangöntő dinasztia él Őrbottyánban
Következő cikkIngyenes mézeskalács-készítő szakkör indult Kisnémediben